Snežna drama one on one :D

Kaj je lepšega kot snežni petkov večer. Seveda je absolutno potrebno iti ven in uživati snežne radosti v družbi kolegov.

Problem nastane, ko s kolegi kej spijete al pa skadite in se hočte odpraviti domov. Zuni pa divja snežni metež. Ne preveč zabavno verjemte mi. Gledaš cesto vsa zasnežena, se kmalu začneš spraševat hmm a sem sploh na pravi strani ceste, preveč na levo mogoče, preveč na desno,hmmm. In se kar naenkrat znajdeš v grabnu hihi. Drug problem, kaj je s semaforji? Do križišča je še 30 metrov in ne veš a ti bo ratal pridt čez al ne. So, should i take the red pillin stopim po gasu, pa jebeš semafor, OR should i take the blue pill in se začnem ustavljat pa upam, da me ne bo odnesl v tri pm.

Oki se ne moreš odločit pa rečeš prvi semafor peljem čez, vse skuper, pri drugem nisi več zihr pa se začneš ustavljat. In potem te zanese počiš v robnik, te odbije na drugo stran in ti se počutiš kot da bi se zabijov z unimi avtorčki v lunarku hihi.

V glavnem cela akcija in še nasvet Kupte si jeepe k prihodnost je negotova :D

55 Responses to “Snežna drama one on one :D”

 1. battery operated quartz clock movements…

  See the top new replacement parts for battery operated clocks currently available and reasonably priced you can get now!…

 2. battery operated quartz clock movements…

  Find here the top new clock parts currently available plus at the best price you can get now!…

 3. School bell systems…

  Find top wireless pa system currently in stock and on sale today!…

 4. download subway surfers free game…

  Snežna drama one on one :D

 5. Malcolm says:

  Whirl the reels several instances of course, if you are not onward and sometimes even, depart that machine and select the following.

Leave a Reply